Personvernerklæring

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning. Vi gjør følgende for å håndtere dine personopplysninger på en sikker måte:

Personopplysninger

Når du handler på Lokalmatportalen.no ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig og kan endres og evt. slettes på ”Min konto”.

Betaling med kort

For at vår leverandør av betalingstjenester skal kunne gjennomføre betaling av varene dine på Lokalmatportalen.no vil du bli bedt om å oppgi kredittkortopplysninger. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår leverandør og er underlagt denne leverandørens retningslinjer for personvern. Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kredittkortnummer) kun i den utstrekning og så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Lagring av kortinformasjon

Du har ikke muligheten til å lagre kortinformasjonen din hos vår betalingsleverandør. Det betyr at du må angi kortnummeret hver gang du handler.

Personalisering

For å kunne gjøre handleopplevelsen din på Lokalmatportalen.no best mulig, personaliserer vi deler av nettbutikken og kommunikasjonen til akkurat deg. Eksempler kan være personlige tilbud, forslag til produkter eller oppskrifter vi tror du vil like basert på tidligere kjøp eller annen relevant markedsføring.

Personopplysninger til tredjepart

Lokalmatportalen.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Lokalmatportalen.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Lokalmatportalen.no alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

Kommunikasjon

Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefonnummer, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.

Andre spørsmål

Lokalmatportalen.no eies av Localefood AS. Localefood AS ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Skulle du ha ytterligere spørsmål til vår personvernpolicy hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post på info@localefood.no eller et brev til Localefood AS, Hammergjerdet 1, 7350 Buvika.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 23. juni 2018.